Ons Bedrijf

Aan een film en/of animatie maken gaat een proces vooraf. Het beeld is belangrijk, tegelijkertijd staat alles bij de voorbereiding. Communicatie is hierin het key-woord. Soms is een telefoontje genoeg. Soms is er wat meer voorbereiding nodig. Tijdens een gesprek leggen we het doel van je boodschap vast en bespreken we het medium en de werkwijze die het beste bij je past.

Wil je een aankondiging doen voor een organisatiewijziging? Ingewikkelde software uitleggen aan iemand die niet weet wat een computer is? Een instructiefilm voor je medewerkers? Of misschien is fotografie wel een oplossing! We denken graag met je mee, en adviseren waar nodig.

Bart Koopman

Hoi! Ik ben Bart Koopman, afgestudeerd Filmwetenschapper en sinds 2011 aan het werk als filmaker, regisseur, animator en fotograaf. Inmiddels ben ik verhuisd van mijn zolderkamer naar een een waanzinnig, zelf gebouwd kantoor in Kanaal30. Daar maak ik de wensen van de klant visueel. Op welke manier dan ook. Het is  mijn doel om altijd voor je klaar te staan.